گفتگودرموردکمبودآب

علیرضا دائمی در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: اینکه با شروع سال آبی جدید، شاهد ادامه خشکسالی ها و کمبود بارش ها باشیم و در ۸ ماه آینده، میزان بارش ها به گونه ای باشد که تابستان ۹۴ مثل تابستان امسال در برداشت آب از منابع سطحی محدودیت داشته باشیم، امری کاملا محتمل است.

وی افزود: برای تابستان سال جاری با وجود دستور رئیس جمهور برای تخصیص اعتبار ویژه مهار بحران آبی، منتظر طی شدن مراحل تخصیص منابع مالی این دستور ریاست جمهوری نشدیم و اجرای برآیند تمامی کارهای کارشناسیِ انجام شده، با منابع مالی داخلی مجموعه وزارت نیرو آغاز شد تا بتوانیم بحران آبی را در پیک مصرف به گونه ای مدیریت کنیم که با قطعی های گسترده آب مواجه نشویم.

معاون وزیر نیرو با بیان اینکه از مهرماه سال گذشته تکمیل برخی طرح های تأمین آب و آبرسانیِ با اولویت بالا به صورت متمرکز پیگیری شد، گفت: در مجموعه وزارت نیرو با وجود کمبود منابع مالی، کار به هیچ وجه متوقف نشد اما مدیریت مالی این مجموعه عظیم با محدودیت های مالی، کاری سخت، پیچیده و شبانه روزی طلب می کرد که آنچه در گذر از تابستان شاهد بودیم، نشان از موفقیت در اجرای برنامه ها دارد.

دائمی تصریح کرد: اعتبار خشکسالی که رئیس جمهور دستور داده بود، ۳۰۰ میلیارد تومان بود که برای گذر از بحران آبی سال جاری در تابستان و پاییز در نظر گرفته شد، اما رقمی که ما برای مدیریت بحران آبی ناشی از خشکسالی و تغییر اقلیم نیاز داریم تا پروژه های با اولویت بالا را به بهره برداری برسانیم که در سال های آتی هم در صورت ادامه روند خشکسالی، با چالش مواجه نشویم بسیار بیش از اینهاست.

این مقام مسئول با اشاره به لزوم احیای تالاب های مهم کشور، به بهره برداری رسیدن سریع تر طرح های آبی با پیشرفت بالای ۸۰ درصد و تکمیل برخی طرح های انتقال آب، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط حال حاضر کشور، باید ردیف بودجه ای به صورت ویژه برای مدیریت بحران آبی و ظرفیت بخشی به بخش تأمین آب در نظر گرفته شود.

وی افزود:‌ در قانون بودجه سال جاری با همکاری تنگاتنگ دولت و مجلس، ظرفیت های خوبی برای تأمین مالی پروژه های عمرانی با تنوع بخشی به منابع مالی در نظر گرفته شده اما  این پیشنهاد نیز خوب است که در بودجه سنواتی کشور برای موضوع مهم آب، ردیف بودجه اختصاصی در نظر گرفته شود، البته این مسئله باید مورد بررسی دولت و مجلس قرار گیرد و اکنون در حد حرف و پیشنهاد است.

استانها > مرکز > سمنان

خسروی:

بحران آب برای مردم استان سمنان آزار دهنده است

سمنان – خبرگزاری مهر: نماینده مردم شهرستانهای سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی گفت: خالی شدن استان سمنان از جمعیت به دلیل کمبود آب می تواند تهدید امنیتی به دنبال داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا خسروی پیش از ظهر شنبه در مراسم بزرگداشت شهیدان رجایی و باهنر و شهدای کارمند در حسینیه فرماندهی انتظامی سمنان، با اشاره به وضعیت آب در استان گفت: بحران آب برای مردم منطقه آزار دهنده است.

وی به ضرورت انتقال آب دریای خزر به مرکز کشور، تاکید کردوگفت: برخی مسایل کارشناسی اجرای پروژه انتقال آب دریای خزر به استانهای مرکزی کشور انجام شده و مسایلی در مورد مسایل محیط زیستی وجود دارد که امیدواریم به تکمیل مباحث کارشناسی این پروژه برسد.

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خالی شدن استان سمنان از جمعیت به دلیل کمبود آب می تواند تهدید امنیتی به دنبال داشته باشد ادامه داد: سمنان استانی است که با هشت استان کشور همجوار است و به نوعی مرکز کشور به حساب می آید.

خسروی در خاتمه با اشاره به اینکه برخی ها در گوشه و کنار مجلس شورای اسلامی می گویند فتنه تمام شده و کدورتی بوده که برطرف شده است، تاکید کرد: تحلیل تندتری نیز می شود مبنی بر اینکه برخی دارند با فتنه کاسبی می کنند.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: کمبودآب ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : یک شنبه 30 آذر 1393برچسب:, | 19:55 | نویسنده : خانم رضایی قنبرزهی |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.